icon-search
icon-search

Tips Penjagaan Stroller

Tips Penjagaan Stroller

Menjaga stroller dalam keadaan terbaik adalah penting untuk memastikan buah hati anda selesa dan selamat sepanjang perjalanan sehari-hari mereka. Dengan sedikit perhatian dan perawatan, anda boleh memastikan stroller anda sentiasa berfungsi dengan baik. Untuk memastikan stroller Anda tetap dalam keadaan baik dan memberikan perlindungan terbaik kepada si kecil, ikuti nasihat kami:


1. Bersihkan secara teratur

 Lap stroller dengan lembut menggunakan kain lembab untuk menghilangkan debu, kotoran, dan noda. Jangan lupa untuk membersihkan kawasan yang sukar dijangkau, seperti lipatan stroller dan roda.


2. Periksa dan servis rutin

Selalu periksa roda, rem, dan pengunci stroller. Pastikan semuanya dalam keadaan baik dan tidak terlalu usang. Segera selesaikan masalah atau perbaikan.


3. Jaga stroller dengan teknik yang betul 

Lindungi stroller daripada sinar matahari langsung dan kelembapan yang berlebihan. Untuk mengelakkan kerosakan, lipat stroller dengan betul semasa tidak digunakan.


4. Gunakan sesuai panduan

 Pastikan stroller digunakan mengikut petunjuk penggunaan yang diberikan di dalam manual. Ini akan memastikan kedua-dua prestasi terbaik dan keselamatan semasa penggunaan.


5. Perhatikan kapasiti 

Elakkan melebihi kapasiti maksimum yang disarankan di dalam manual. Ini boleh memudaratkan stroller dan membahayakan keselamatan kanak-kanak. 


Dengan mengikuti nasihat ini, anda boleh memastikan stroller sentiasa dalam keadaan terbaik dan memberikan perlindungan dan kenyamanan yang paling besar kepada si kecil setiap masa. Jangan ragu untuk menjaga stroller dengan baik kerana setiap langkah penjagaan adalah pelaburan untuk keselesaan dan keamanan si kecil. 

Cadangan produk kami

Product info (1) 

Link untuk ke produk kami : https://www.toyspark.my/collections/joie-collection/products/joie-pact-emberOlder post Newer post

Your cart is currently empty.
Continue shopping